Λεμεσός, 28 Δεκεμβρίου 2015

Πρόεδρον και Μέλη,
Διοικούσας Επιτροπής Ιδρύματος
Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή,
Αθήνα.

Αγαπητοί μας,

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,  δεχθείτε τις εγκάρδιες και θερμές μας ευχές για Χρόνια Πολλά και ευλογημένα με προσωπική και οικογενειακή Υγεία και Ευτυχία.

Σας προσκαλούμε στο 42ο ετήσιο Μνημόσυνο του Αρχηγού του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ, που θα γίνει την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού.

Του μνημοσύνου θα προστεί ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Λεμεσού  κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Μετά το Μνημόσυνο θα γίνει πορεία προς το Αρχηγείο της ΕΟΚΑ και τον τάφο του Διγενή, όπου θα τελεστεί τρισάγιο. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών και Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μνημείου Διγενή κ. ΚΥΠΡΟ ΜΑΝΟΥΛΟ, και κατάθεση στεφάνων από τους Επισήμους και όλους τους Εκπροσώπους Σωματείων και Οργανώσεων.

Στη συνέχεια θα γίνει κοινή συνεδρίαση μεταξύ των μελών των δύο Ιδρυμάτων, στο Ξενοδοχείο «ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΜΙΡΑΜΑΡΕ». Μετά το πέρας της συνεδρίασης θα παραθέσουμε γεύμα προς τιμή του ΔΙΓΕΝΗ, στο οποίο είστε προσκεκλημένοι μας και θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε όλους μαζί μας. Παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των ατόμων που θα παραστούν.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Για τον Πρόεδρο,
Τερψιχόρη Πασχάλη – Γραμματέας.