Λεμεσός, 11 Ιανουαρίου 2017

Πρόεδρο και Μέλη
Διοικούσας Επιτροπής Ιδρύματος
Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα-Διγενή
Αθήνα.

Αγαπητοί μας,

Με την ευκαιρία του Νέου Έτους 2017, δεχθείτε τις εγκάρδιες και θερμές μας Ευχές για προσωπική και οικογενειακή Υγεία και Ευτυχία. Ευχόμαστε όπως με το νέο έτος και το νέο Δήμαρχο Λεμεσού επιλυθούν επιτέλους τα προβλήματα τα σχετικά με τις πολεοδομικές άδειες του Μνημείου, ούτως ώστε με τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ μας, προχωρήσουμε προς την εκπλήρωση των σκοπών και των στόχων του Ιδρύματος.

Σας προσκαλούμε στο 43ο Ετήσιο Μνημόσυνο του Αρχηγού του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ, που θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό.

Μετά το Μνημόσυνο θα γίνει πορεία προς το Αρχηγείο της ΕΟΚΑ και τον τάφο του ΔΙΓΕΝΗ, όπου θα τελεσθεί Τρισάγιο. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΚΩΣΤΑΡΑ, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Ανωτάτης Πανελληνίου Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

Στη συνέχεια θα γίνει κοινή συνεδρίαση μεταξύ των μελών των δύο Ιδρυμάτων, στο Ξενοδοχείο «ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΜΙΡΑΜΑΡΕ». Μετά το πέρας της συνεδρίασης θα παραθέσουμε γεύμα προς τιμή του ΔΙΓΕΝΗ, στο οποίο είστε προσκεκλημένοι μας και θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε όλους μαζί μας. Παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των ατόμων που θα παραστούν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Για τον Πρόεδρο
Τερψιχόρη Πασχάλη – Γραμματέας.