Λεμεσός, 02 Ιανουαρίου 2015

Πρόεδρον και Μέλη,
Διοικούσας Επιτροπής Ιδρύματος
Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή,
Αθήνα.

Αγαπητοί μας,

Με την ευκαιρία του νέου έτους 2015, δεχθείτε τις εγκάρδιες και θερμές μας ευχές για Καλή Χρονιά και ευλογημένη με προσωπική και οικογενειακή Υγεία και Ευτυχία. Ευχόμεθα όπως με το νέο έτος έχομε νεότερα για την ανέγερση του Μνημειακού Έργου του Ιδρύματος, εν όψει και του γεγονότος της αποπομπής του Ανδρέα Δράκου από την Διοικούσα Επιτροπή, στην οποία τόσα δεινά έχει επιφέρει.

Σας προσκαλούμε στο 41ο ετήσιο Μνημόσυνο του Αρχηγού του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ, που θα γίνει την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού.

Του μνημοσύνου θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Αμαθούντος κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Μετά το Μνημόσυνο θα γίνει πορεία προς το Αρχηγείο της ΕΟΚΑ και τον τάφο του Διγενή, όπου θα τελεστεί τρισάγιο. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Στρ. Γ. Γρ. ΔΙΓΕΝΗ – Αθηνών κ. Παναγιώτη Γιώρκα και κατάθεση στεφάνων από τους Επισήμους και όλους τους Εκπροσώπους Σωματείων και Οργανώσεων.

Στη συνέχεια θα γίνει κοινή συνεδρίαση μεταξύ των μελών των δύο Ιδρυμάτων, στο Ξενοδοχείο «ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΜΙΡΑΜΑΡΕ». Μετά το πέρας της συνεδρίασης θα παραθέσουμε γεύμα προς τιμή του ΔΙΓΕΝΗ, στο οποίο είστε προσκεκλημένοι μας και θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε όλους μαζί μας. Παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των ατόμων που θα παραστούν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Για τον Πρόεδρο,
Τερψιχόρη Πασχάλη – Γραμματέας.